- بانك اطلاعات ملي فيلترينگ سه ماه ديگر اجرايي ميشود
- همه ICPها روزانه از طريق ديتابيس ملي فيلترينگ UPDATE مي شوند
تهران- خبرگزاري كار ايران
ديتابيس ملي فيلترينگ ظرف سه ماه آينده اجرايي ميشود و به اين ترتيب در كل كشور فيلترينگ سايتها به يك نحو اعمال خواهد شد.
مهندس رضا رشيدي ، مدير عامل شركت فناوري اطلاعات (ديتا) ، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا ، اظهار داشت: در كميته تعيين مصاديق فيلترينگ ، وزارت ارتباطات به عنوان مجري اعلام شده و به اجراي بحثهاي فني ميپردازد.
وي ، با بيان اين كه كميته تعيين مصاديق و وزارت ارتباطات در كارهاي فني با يكديگر تعامل دارند ، يادآو شد: با عملياتي شدن بانك اطلاعات ملي فيلترينگ مشكلاتي از قبيل تشابه حروف در سايتها كه سبب فيلتر شدن اشتباه برخي از سايتها ميشود ، حل خواهد شد.
مهندس رشيدي ، گفت: ديتابيس ملي فيلترينگ از خطا و اشتباه ICP ها به دليل اينكه بانك اطلاعاتي جداگانه دارند , جلوگيري ميكند و همهICP ها ميتوانند روزانه به وسيله اين بانك اطلاعاتي UPDATE شوند.
مدير عامل ديتا ، با اشاره به اين كه قرارداد بانك اطلاعاتي فيلترينگ مربوط به يك شركت داخلي است ، در خصوص نقش وزارت ICT در كميته تعيين مصاديق ، اظهار داشت: روي بحث فيلترينگ كارشناسي صورت ميگيرد ، به طوري كه اگر ضرورت وجود يك كارشناس احساس شود وزارتخانه آن را انجام ميدهد ، اما مباحثي كه مربوط به كار فرهنگي و ديني است به تشخيص ساير اعضاي اين كميته مربوط ميشود.
وي ، با تاكيد بر اين كه نمايندگاني كه در كميته تعيين مصاديق حضور دارند به نوعي آشنا با امور فناوري اطلاعات و ارتباطات هستند, يادآور شد: قرارداد مناقصه فيلترينگ شركت ديتا , شركت دلتا گلوبال ايراني نهايي و امضا شده است.
مهندس رشيدي ، از ديگر فعاليتهاي شركت ديتا به مناقصه تجهيزاتي DNS CASH FILTERING اشاره كرد و گفت: اين مناقصه از سه ماه پيش شروع شده و در حال حاضر در مرحله نهايي است.
وي ، افزود: در صدد افزايش STN1 شركت ديتا در كل كشور هستيم ، به طوري كه اين تعداد را از 11 به 200 مي رسانيم و در اين رابطه بايد تجهيزات كاملتري داشته باشيم كه مناقصه مذكور در اين جهت شگل گرفته است.
مديرعامل ديتا ، در خصوص پروژه مركز عمليات امنيتي (SOC)، گفت: اين پروژه در حال كامل شدن است و در مرحله دريافت ابزار و تجهيزات است.
advertisement@gooya.com |
|
وي ، تصريح كرد: بحث امنيت تنها مربوط به سخت افزار و نرم افزار نيست ، بلكه جنبه دانش آن نيز مهم است.
رشيدي ، با اشاره به كاربرد پروژه مركز عمليات امنيتي ، خاطرنشان كرد: كاربرد اين پروژه در مباحث امنيتي نظير نفوذ هكرها در شبكه و ويروسها است ، به طوري كه SOC اين نفوذها را تشخيص ميدهد.
وي ، در پايان تاكيد كرد: هم اكنون كارهاي امنيتي قويتري در شبكه ديتا در حال پيگيري است و به طور كلي روي مباحث امنيت در شبكه كار ميشود.