آفتاب: محمود احمدینژاد امروز در مراسم اختتاميه نمايشگاه مطبوعات، با اعطای جايزه بهترين و منصفترين منتقد دولت به حسين شريعتمداری، مدير مسئول روزنامه کيهان و کاظم انبارلويی، سردبير روزنامه رسالت، بار ديگر همگان را شگفتزده کرد. اعطای اين جايزه به شريعتمداری و انبارلويی در حالی صورت میگيرد که روزنامه های کيهان و رسالت در دو سال گذشته از سرسختترين حاميان دولت و شخص رئيس جمهوری بودهاند.
محمود احمدی نژاد حدود دو ماه قبل با انتقاد از روش دولتهای گذشته در برخورد با انتقادات گفته بود: «يادمان نرفته است که در دورههای قبل کوچکترين انتقاد از دولت در روزنامههای مختلف با عنوان «توطئه و کودتا» تيتر میشد و گروهی بودند که اجازه نمیدادند کوچکترين انتقادی از مجموعه دولت صورت گيرد».
او در ادامه اضافه کردهبود: « اما دولت نهم هميشه از انتقادات استقبال کرده و بناست دولت در آينده نزديک در مراسمی منتقدان خود را مورد تشويق قرار دهد ... فضای کشور فضای صميمانه است که همه آزادانه حرفهای خود را میزنند».
اما امروز و با اعطای اين جايزه به دوتن از سرسختترين حاميان دولت مشخص شده که منظور احمدینژاد از انتقاد دقيقاً چه چيزی بودهاست.
در همين زمينه حسين صفارهرندی،وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در توضيحی با بيان اينکه «اين بخش از جشنواره در ميانه راه اضافه شد» افزود: «در حالی که هيات داوران کار خود را کرده بود، آقای رييسجمهور تصميم گرفت که از تعدادی از منتقدان خود نيز با اهدای جوايزی تقدير و تشکر کند».
وی گفت: «در اين ارتباط تيم رييسجمهور و همچنين هيات داوران به برررسی مقالههای منتقد پرداختند و در پی آن هشت نفر به اين ترتيب انتخاب شدند:
۱- حسين شريعتمداری مدير مسوول روزنامه کيهان
۲- محمدکاظم انبارلويی سردبير روزنامه رسالت
۳-محمدعلی وکيلی مدير مسوول روزنامه ابتکار
۴- مهدی بنیاسدی از روزنامه همبستگی
۵- محمود مهاجری از روزنامه اقتصاد پويا
۶- مريم سليمی از خبرگزاری فارس
۷- سميرا فرخمنش از روزنامه توسعه
۸- يکی از خبرنگاران روزنامه دنيای اقتصاد.
مسئولان برگزاری اين جشنواره میگويند که مقالههای اين هشت نفر که از روزنامهها و خبرگزاریها انتخاب شده، مقالاتی پربار، منتقدانه و منصفانه بوده و مقالات بر اساس منتقدانه بودن با رعايت جنبه انصاف آن انتخاب شده است!