* عملكرد مجلس هفتم دليل حضور مردم در انتخابات رياستجمهوري بود
تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيس مجلس هفتم، در خصوص راهكارهايي جهت حضور به موقع نمايندگان در صحن علني مجلس, اعلام كرد: راهكارهاي ديگري در آييننامه داخلي مجلس براي انجام اين امر وجود دارد ولي فكر ميكنم احتياجي به آنها نباشد چرا كه نمايندگان به اندازهاي براي راي و تشخيص مردم اهميت قائل هستند و همينكه اسم آنها از راديو مجلس اعلام شود, كافي است.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، حداد عادل در جمع خبرنگاران تصريح كرد: عدم حضور نمايندگان در جلسه يا تاخير آنها به معني آن نيست كه آنها به دنبال كارهاي شخصي رفتهاند بلكه بسياري از آنها به شهرستانها ميروند و در مراسم افتتاح دستگاهها يا بخشهايي كه اين روزها در پايان رياستجمهوري زياد است, ناچارند كه شركت كنند.
رئيس مجلس هفتم, در خصوص سفر نمايندگان به مسكو, خاطرنشان كرد: اينگونه حواشي و حديثها راجع به سفر بنده به بلژيك هم وجود داشت كه من اينها را تبليغات منفي عليه مجلس ميدانم؛ در يكي از روزنامهها خواندم كه هياتي كه به مسكو سفر كرده فقط يك ديدار با يك نماينده مجلس در مسكو داشته اما ديروز كه از رئيس هيات سوال كردم, مشخص شد كه12 ديدار داشتهاند كه يكي از آنها با رئيس دوماي روسيه بوده است.
وي در ادامه افزود: بنده از رئيس گروه دوستي پارلمان ايران و روسيه كه رياست اين هيات را بر عهده داشت، خواستهام كه گزارشي از سفر خود به مجلس بدهد و امروز صبح شنيدم كه اين همكارمان نطق قبل از دستور دادهاند و توضيحات خود را بيان كردهاند.
حداد عادل گفت: به برخي از اين حساسيتها نبايد اعتماد كرد زيرا اخبار دروغ منتشر كردهاند كه به هيچ وجه قابل اطمينان نيست.
حداد عادل همچنين معتقد است؛ يكي از علل حضور مردم در انتخابات رياست جمهوري، عملكرد مجلس هفتم بوده است.
به گزارش خبرنگار "ايلنا", رئيس مجلس هفتم كه در همايش سالانه علمي- تخصصي مديران ديوان محاسبات كشور سخن ميگفت با بيان اين مطلب اظهار داشت: مردم از عملكرد مجلس هفتم ناراضي نبودهاند و احساس رضايت، انگيزه براي حضور آنان در انتخابات را به وجود آورده بود.
وي افزود: مجلس از سازوكارهاي گوناگوني جهت نظارت بر دستگاهها برخوردار است كه هيچ كدام از آنها به اندازه ديوان محاسبات كه ديرينهترين بخش نظارتي مجلس تلقي ميشود, از اهميت برخوردار نيست.
حداد عادل با بيان اينكه مهمترين كار مجلس در طول سال تصويب قانون بودجه است, افزود: زماني كه قانون بودجه به مجلس تقديم ميشود, مجلس احساس ميكند كه ليلهالقدر مالي كشور را رقم ميزند لذا نظارت بر اجراي قانون بودجه به ديوان محاسبات سپرده شده است.
حداد عادل افزود: قانون بودجه بدون نظارت فاقد تضمين اجرايي است و يكي از ضعفها در اداره كشور به عدم اهميت نظارت پس از تصويب قانون برميگردد, ضمن آنكه نظارت بر قانون بودجه و عمل كردن دستگاهها به آن و جلوگيري از ستاد مالي و اقتصادي بر دستگاهها از ضرورتهاي كشور به شمار ميآيد.
advertisement@gooya.com |
|
وي با بيان اينكه يكي از كليدهاي مهم كشور به دست ديوان محاسبات است, عنوان كرد: افزايش آمارها طي سه ماهه اول سال جاري نبايد حاكي از گستردگي تخلفات در دستگاهها باشد و اين سير صعودي نبايد به صورت دائمي ادامه يابد بلكه كاهش اين سير نشان ميدهد كه تخلفات در دستگاهها كاهش يافته است.
رئيس مجلس هفتم با بيان اينكه بايد نظارت بر شركتهاي دولتي را جدي گرفت, خاطرنشان كرد: وقتي فعاليتي به صورت شركتي صورت ميگيرد, اين باور ايجاد ميشود كه اينگونه شركتها آزاد شدهاند البته ما با اصل ايجاد شركتهاي دولتي، مخالف نيستيم. همچنين, بر ديوانسالاري و بزرگبودن دولت انتقاد داريم ولي شركتي شدن نبايد به معناي بيانضباطي مالي باشد.
حداد عادل, با بيان اينكه ديوان محاسبات از بخشهاي مهم مجلس است, تصريح كرد: ديوان محاسبات نتيجه مردمسالاري ديني است كه اگر دستگاههاي مجلس به وظيفه خود درست عمل كنند, مهر تاييد به اين امر خواهند زد.