نايب دبير اتحاديه شوراهاي صنفي دانشجويان دانشگاههاي تهران به برخورد تشکل هاي سياسي دانشجويي با دبير شوراي صنفي دانشگاه امير کبير اعتراض کرد.
نيما شايان در پي اخراج آرمين سلماسي، دبير شوراي صنفي دانشجويان دانشگاه اميرکبير، از انجمن اسلامي اين دانشگاه، در گفت و گو با خبرنگار "هاتف" اظهار داشت: مطالبات صنفي دانشجويان و آنچه درباره حقوق همه طيفهاي دانشجويي (با هر عقيده و منشي که باشند) مطرح مي شود، برعهده شوراهاي صنفي است. هر چند زماني بود که به دليل نبود تشکل هاي ديگر، تشکل هاي سياسي خود را موظف مي دانستند درباره حقوق صنفي دانشجويان نيز وارد عمل شوند.
عضو مرکزي شوراي صنفي دانشجويان دانشگاه تهران تاکيد کرد: امروز با وجود شوراي صنفي به عنوان فراگيرترين تشکل دانشجويي، مسائل صنفي نيز متولي خاص خود را پيدا کرده و اعضاي اين تشکل خود را در اين زمينه محق مي دانند.
منتخب دانشجويان دانشگاه تهران اضافه کرد: بجاست که ساير تشکل ها نيز در پذيرش اين امر و دروني کردن آن همکاري کنند که اين همکاري در عدم اظهار نظر غيرمسئولانه درباره مسائل صنفي نمود پيدا مي کند.
به عقيده وي، درصورتي که تشکل هاي غيرصنفي خود را در اين حوزه وارد کنند، در حقيقت جايگاه صنفي کاران را ناديده گرفته، به نحوي موازي کاري پديد آورده اند و اين امر موجب ايجاد هياهو در طرح و پيگيري مطالبات صنفي دانشجويان مي شود.
اين دانشجو خاطرنشان کرد: ممکن است ديدار اتحاديه صنفي دانشجويان با کانديداي رياست جمهوري، در ذهن فعالان سياسي اين شبهه را ايجاد کند که جمعيت صنفي کار، وارد فعاليت سياسي شده است در حالي که چنين برداشتي از عملکرد شوراهاي صنفي رويکردي نازل تلقي مي شود.
advertisement@gooya.com |
|
وي تاکيد کرد: تمامي اصناف حق دارند درباره آينده خود حساس باشند و روند تحولات اجتماعي را که ممکن است همراه با يک تحول سياسي باشد با جديت پيگيري کنند.
شايان تصريح کرد: در جلسات خود با کانديداهاي رياست جمهوري به هيچ وجه بناي طرح مسائل غيرصنفي را نداريم و صرفا درباره آنچه که به حقوق عموم دانشجويان مربوط مي شود بحث و گفتگو مي کنيم.