خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس سياسي
عضو شوراي مركزي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي گفت: معرفي دكتر معين به اين معناست كه تا آخرين نفس ميخواهيم به اصلاحات ادامه دهيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدمصطفي تاجزاده روز جمعه 18 ديماه طي سخناني در همايش انتخاباتي حاميان كانديداتوري دكتر معين، مرحلهي دوم اصلاحات را دورهاي دانست كه در آن اميد به وجود آمده در نزد مردم در دوم خرداد 76 بايد با صلابت و استقامت اصلاحطلبان بازسازي و تعميق شود.
وي موقعيت حاميان دكتر معين را در انتخابات رياست جمهوري نسبت به ساير رقبا «نابرابر» دانست و گفت: ما در موقعيت كنوني از قدرت رسانهاي و مالي برابر با رقباي خود برخوردار نيستيم و از نظر آزادي حضور در انتخابات هم، رقيب دست بالاتري نسبت به ما دارد. اما با اين حال، ما فرزندان ملتي هستيم كه استاد پيروزي در نبردهاي نابرابر است و ميتوانيم با استفاده از تواناييهاي خود در مقابل اين مشكلات ايستادگي كنيم.
تاجزاده با بيان اين كه اقتدارگريان نه ظرفيت شكست دارند و نه ظرفيت پيروزي، توضيح داد: اقتدارگريان هنگامي كه در دوم خرداد شكست خوردند، به جاي پذيرش راي مردم با سياست «النصر بالرعب» به توقيفهاي فلهاي، بازداشت فعالان سياسي و قتلهاي زنجيرهيي براي مقابله با اصلاحات دست زدند.
وي در ادامه، پيروزي جناح اكثريت مجلس هفتم را پيروزي ظاهري خواند و آن را عامل حذف و انشعاب در جناح پيروز دانست و گفت: جالب آنكه برخلاف انتخابات قبل كه شعار «نگراني از تكرار مشروطه» را سر ميدادند، اين بار چون خودشان به دنبال حذف روحانيت در انتخابات رياست جمهوري هستند، چنين مسايلي را مطرح نميكنند.
عضو شوراي مركزي جبههي مشاركت، انتخابات رياست جمهوري را فرصت مناسبي براي طرح ايدهها و نظرات جديد اصلاحطلبان دانست و تصريح كرد: در انتخاب شعار دكتر معين بايد بر وجوه دموكراتيك آن تاكيد شود؛ زيرا عرصهاي كه مخالفان اصلاحات در آن امكان مانور ندارند، دفاع از حقوق اساسي شهروندان يعني حقوق مدني و سياسي آنهاست.
تاجزاده بر اين اساس تصريح كرد كه تحقق شعار جبههي مشاركت يعني «ايران براي همه ايرانيان» بايد هدف و برنامهي اصلي حاميان دكتر معين باشد.
وي افزود كه در چارچوب اين شعار كلي، بايد «شعارهاي حداقلي و تلاش حداكثري» در دستور كار اصلاحطلبان باشد و حاميان دكتر معين در اين زمينه با كار جمعي، اين گفتمان را در جامعه گسترش دهند و از آسيبپذيري اصلاحات جلوگيري كنند.
عضو شوراي مركزي جبههي مشاركت، جريان رقيب اصلاحطلبان در نهمين دورهي انتخابات رياست جمهوري را «اقتدارگرايان» و نه «محافظهكاران» معرفي و ابراز عقيده كرد كه اقتدارگرايان نه تنها همچون محافظهكاران به مسايلي نظير حقوق شهروندي و آزادي مطبوعات، احزاب و انتخابات بياعتنا هستند، بلكه با نگاهي كه همهي مشكلات كشور را توطئهي چند نفر ميداند، به دنبال حل مسايل هستند و به همين خاطر اقدامات حذفي و مبتني بر ابزار نظامي در دستور كار آنان قرار دارد.
تاجزاده بر اين اساس در پايان سخنانش از نخبگان خواست تا خطري را كه در صورت يكدست شدن حاكميت متوجه مردم و كشور ميشود تبيين و آشكار كنند و با هشدار نسبت به آن، جامعه را براي حضور موثر در عرصهي انتخابات رياست جمهوري فعال سازند.