دوشنبه 22 بهمن 1386   صفحه اول | درباره ما | گویا
170x220.gif

ای سال های گمشده، ای آه...، شعری از رضا مقصدی

رضا مقصدی
اينجا / هر شاخه، حسرتی ست / کز آه ِ بامدادی ِ ما / می رويد. / پرواز / در نيمروز ِ هلهله ی بال های ماست / در شامگاه / هر چشم، آرزوی ِ درخشان ِ آفتاب. / آه... / ای حس ِ عاشقانه ی کمياب! / پيراهن ِ صميمی ِ عشقم / بر شاخسار ِ ياد ِ چه کس مانده ست؟ ... [ادامه مطلب]

کورش و عصبانيت کمونيستی! جمعه گردی های اسماعيل نوری علا

اسماعيل نوری علا
به راستی نمی دانم ملت ايران با خانم ماجدی چه بدی کرده که ايشان، در مقام ميراثی خود در رهبری حزب کمونيست کارگری، علاقه دارند کارگران ايران از زير بوته در آمده باشند و به ياد نياورند که روزگاری در سرزمين شان ـ مطابق اسناد ترديد ناپذير تاريخی ـ کارگران زن و مرد يک سان حقوق می گرفتند، مرخصی بارداری و بيماری داشتند، برای بچه هاشان مهد کودک فراهم بود، و حقوق ماهانه شان هيچ گاه عقب نمی افتاد؟ ... [ادامه مطلب]

بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مردی که تابستان ۸۶ مسلحانه وارد دانشگاه تهران شد به چهار سال حبس محکوم شد، ايسنا


خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسی


وکيل مرد مسلحی که تابستان ۸۶ به دانشگاه تهران وارد شد، از محکوميت موکلش به چهار سال حبس به اتهام حمل، نگهداری و خريد اسلحه خبر داد.


محمد مصطفايی، وکيل اين متهم به حمل، نگهداری و خريد اسلحه در گفت‌وگو با حقوقی ايسنا درابن باره اظهار داشت: «محمود رحيمی» در ۳۰ مرداد ماه سال جاری وارد سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران شده بود که ابتدا اتهامات، گروگانگيری، آدم‌ربايی، تهديد با اسلحه‌ی گرم و حمل، نگهداری و خريد اسلحه بوده است که داديار اظهارنظر از آن‌جايی که دلايل برای آدم‌ربايی و گروگانگيری را کافی نمی‌داند، برای اين اتهامات قرار منع تعقيب، صادر و برای دو اتهام تهديد با اسلحه‌ی گرم و حمل، نگهداری و خريد اسلحه قرار مجرميت صادر می‌کند.

وی با بيان اين‌که موکلم در نزد قاضی شعبه ۱۳ دادگاه انقلاب، در۱۰ بهمن ماه سال جاری مشکلاتش را از زمان استخدام در نيروی انتظامی تا زمان اخراجش بيان کرده، گفت:به حکم صادره از سوی شعبه‌ی ۱۳ دادگاه انقلاب به لحاظ ناراحتی‌های روحی و روانی موکلم اعتراض خواهم کرد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 




مصطفايی افزود: موکلم در جلسه رسيدگی در بيان آخرين دفاع در نزد قاضی شعبه ۱۳ دادگاه انقلاب، اتهام انتسابی را پذيرفت و دليل کارش را ناراحتی‌های روحی و روانی که برايش ايجاد شده بود، عنوان کرد.


Copyright: gooya.com 2008