رییس امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: به علت ایجاد وضعیت روانی نامطلوب برای افراد حادثه دیده سقوط هواپیمای C- 130 ، تعدادی امدادگر جمعیت هلال احمر به منطقه اعزام شدند تا آسیب دیدگان را مورد حمایت روانی قرار دهند.
دکتر شهرام علمداری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر افزود: تعدادی از امدادگران نیز علاوه بر ارائه خدمات حمایت روانی از بازماندگان ، به آنها در پیدا کردن مفقودین حادثه و بازگردادندن آنها به خانواده هایشان به محل حادثه کمک کردند.
|
advertisement@gooya.com |
|
وی اظهار داشت: برخی از کودکان دانش آموز به علت وقوع این حادثه تاسف بار دچار استرس و اضطراب شدند که برای حمایت روانی از این کودکان نیز نیروهای امدادی هلال احمر خدمات لازم را ارائه می دهند.
رییس امداد و نجات جمعیت هلال احمر تصریح کرد: شب گذشته 50 دستگاه چادر امداد در محل مجتمع مسکونی برقرار شد اما با توجه به اینکه این مرکز نظامی بوده ، افرادی که دچار آسیب و خسارت شده بودند انتظار داشتند مکان بهتری برای اسکان آنها در نظر گرفته شود ، بنابراین برخی چادرهای امدادی خالی ماند.