دوشنبه 29 مهر 1387                                                                                                                                                                                                                صفحه اول | درباره ما | گویا


رفتيما، گذری بر تلويزيون فارسی بی بی سی، مسعود بهنود

مسعود بهنود
آن ها که مشغولند، چنان مشغولند که از بيرون به خود نمی نگرند. از بيرون هم که نگاه کنی اين جا يک دفتر کارست، و در آن مانند اندرون هر کدام از ساختمان های بلند مرکز همه شهر بزرگ جهان، عده ای در هم می لولند. اما برای کسی مانند من که دورست اما برای چند دقيقه ای به درون آمده منظره حکايتی ديگر دارد ... [ادامه مطلب]

خاتمی تر از خاتمی، پاسخ به محسن آرمين، محمد قوچانی، شهروند امروز

محمد قوچانی
اگر خاتمی قصد آن کند که بار ديگر نامزد رياست جمهوری شود اين حق ماست که از خاتمی بپرسيم و اين وظيفه خاتمی است که به اين پرسش ها جواب دهد که به خدا اگر خاتمی پاسخی ولو به اشاره می داد و بدهد آن را بر سر می نشانيم و اگر قصد اقناع کند جز به مروت عذر تقصير به حضور او نمی آوريم. اما دريغ از پاسخ گويی رئيس جمهور پاسخ گو و دريغ از گفت وگوی بنيان گذار گفت وگوی تمدن ها ... [ادامه مطلب]

بخوانید!
پرخواننده ترین ها

نشست چهار ساعته احمدی‌نژاد با کارگردانان سينما، ايسنا

- دعوت احمدی نژاد از کارگردانان برای تحقق آرمان‌های اجتماعی و فرهنگی در سينما


رييس‌جمهور کارگردانان و دست‌اندرکاران سينما را به مشارکت در ترسيم اهداف و آرمان‌های اجتماعی و فرهنگی کشور و شناسايی راه‌های بهره‌گيری حداکثری از ظرفيت سينما در مسير تحقق اين آرمان‌ها فراخواند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، دکتر محمود احمدی‌نژاد، شامگاه روز يکشنبه در نشست صميمی با جمعی از کارگردانان سينمای کشور که چهار ساعت به طول انجاميد، پس از شنيدن ديدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پيشنهادهای ۲۳ نفر از کارگردانان با بيان اين که داشتن هدف به انديشه و عمل انسان جهت می‌دهد، تصريح کرد: امروز ذخيره ارزشمندی از سينماگران در کشور وجود دارد که اگر جامعه آرمانی ترسيم شود، همه اراده‌ها و همت‌ها در کنار هم قرار می‌گيرند و مکمل هم می‌شوند و سينما در مسير حرکت خود استحکام و محوريت می‌يابد.

رييس‌جمهور افزود: بدون جامعه آرمانی کار هنرمند معنا ندارد و مشکل مديريت سينما و فرهنگ اين است که جامعه آرمانی ترسيم نشده است.

دکتر احمدی‌نژاد با بيان اين که نظام سلطه در همه عرصه‌ها به پايان راه رسيده است، تصريح کرد: شرايط جديد افق بلندی در مقابل هنرمندان قرار می‌هد؛ چرا که تنها انديشه‌ای که می‌تواند همه ابعاد وجود بشر را اقناع کند، انديشه‌ای است که انسان‌ها منتظر آن هستند؛ بنابراين بايد جامعه و فرهنگ آرمانی خود را به دنيا معرفی کنيم و معتقدم اين ظرفيت و توان در جامعه سينمايی کشورمان وجود دارد.

دکتر احمدی‌نژاد کار سينماگران را به خاطر ارتباط با انسان جزء حساس‌ترين و پيچيده‌ترين اعمال دانست و گفت: در طول تاريخ همه کسانی که برای انسان و کرامت انسان گام برداشته‌اند از دنيای سختی‌ها عبور کرده‌اند.

رييس‌جمهور در ادامه خاطرنشان کرد: هر هنرمندی که انگيزه اصلاح داشته باشد، مصلحی است که با زبان هنر، قصد اصلاح گری دارد و بايد اصلاح‌گران خود را برای رويارويی پيروزمندانه با سختی‌ها آماده کنند.

دکتر احمدی‌نژاد ضرورت ايجاد جهش در همه ابعاد سينمای کشور را به نقطه‌ای که به نيازهای جهان پاسخ دهد، مورد تاکيد قرار داد و گفت: معتقدم انديشه و فرهنگ جامعه ايرانی- اسلامی ما به قدری قوی است که قادر است بر انديشه‌های غيرانسانی موجود در دنيا غلبه کند.

بر اساس اين گزارش ، در ابتدای اين نشست جمعی از کارگردانان سينما ديدگاه‌ها و مسائل خود را با رييس‌جمهور در ميان گذاشتند.

ضرورت آسيب‌شناسی سينمای سه دهه گذشته، توجه به مبانی نظری سينما، داشتن استراتژی و برنامه مدون ، توجه بيشتر به سينمای دفاع مقدس و سينمای کودک ، امنيت شغلی سينماگران ، توجه به آسيب‌های احتمالی دولتی شدن بخشی از سينما، لزوم تجهيز سينماگران به جديدترين تکنولوژی ، مقابله با ابتذال در بخشی از سينما و شفاف شدن مميزی‌ها از جمله موضوعاتی بود که کارگردانان در اين جلسه ۴ ساعته مطرح کردند.


Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #2 in 0.01 seconds