پنجشنبه 25 مهر 1387                                                                                                                                                                                                                صفحه اول | درباره ما | گویا


رفتيما، گذری بر تلويزيون فارسی بی بی سی، مسعود بهنود

مسعود بهنود
آن ها که مشغولند، چنان مشغولند که از بيرون به خود نمی نگرند. از بيرون هم که نگاه کنی اين جا يک دفتر کارست، و در آن مانند اندرون هر کدام از ساختمان های بلند مرکز همه شهر بزرگ جهان، عده ای در هم می لولند. اما برای کسی مانند من که دورست اما برای چند دقيقه ای به درون آمده منظره حکايتی ديگر دارد ... [ادامه مطلب]

خاتمی تر از خاتمی، پاسخ به محسن آرمين، محمد قوچانی، شهروند امروز

محمد قوچانی
اگر خاتمی قصد آن کند که بار ديگر نامزد رياست جمهوری شود اين حق ماست که از خاتمی بپرسيم و اين وظيفه خاتمی است که به اين پرسش ها جواب دهد که به خدا اگر خاتمی پاسخی ولو به اشاره می داد و بدهد آن را بر سر می نشانيم و اگر قصد اقناع کند جز به مروت عذر تقصير به حضور او نمی آوريم. اما دريغ از پاسخ گويی رئيس جمهور پاسخ گو و دريغ از گفت وگوی بنيان گذار گفت وگوی تمدن ها ... [ادامه مطلب]

بخوانید!
پرخواننده ترین ها

احمدی نژاد: دولت وضعيت موجود اقتصاد کشور را اصلاح می‌کند، ايسنا

ـ قدرت‌های زورگو منفعل شده و ديگر در موضع تهاجمی نيستند


رييس‌جمهور گفت: دولت مشکلات اساسی اقتصاد کشور را ريشه‌يابی کرده و راه حل‌های آن را در قالب طرح تحول اقتصادی تدوين کرده است.

به گزارش خبرنگار سياسی خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا) دکتر محمود احمدی‌نژاد صبح روز پنج‌شنبه در روز دوم سفر خود به استان گيلان، با علما و روحانيون اين استان در مصلای شهرستان رشت ديدار و گفت‌وگو کرد و در بخشی از صحبت‌های خود با اشاره به موضوع هسته‌يی کشورمان اظهار کرد: قدرت‌های زورگو باور داشتند که اگر تهديدات خود را به صورت جدی مطرح کنند، ملت ايران از حقوق هسته‌يی خود عقب‌نشينی می‌کند اما به فضل الهی و با ايستادگی مردم، بساط آن‌ها به هم ريخت و ديگر نمی‌توانند برای اقدام ديگری تصميم‌گيری کنند و امروز منفعل شده‌اند و ديگر در موضع تهاجمی نيستند و صرفا تلاش دارند که از موجوديت خود در برابر ملت ايران دفاع کنند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


وی در بخش ديگری از صحبت‌های خود در اين ديدار با اشاره به طرح تحول اقتصادی گفت: دولت مشکلات اساسی اقتصاد کشور را ريشه‌يابی کرده و راه حل‌های آن را در قالب طرح تحول اقتصادی تدوين کرده است و مصمم است که با اجرايی کردن آن وضعيت موجود اقتصاد کشور را اصلاح و بهبود بخشد.

وی گفت: طرح تحول اقتصادی از جمله طرح‌هايی است که بايد همه دست به دست هم بدهند و در اجرايی کردن آن کمک کنند و چنان‌چه اين انسجام صورت بگيرد، قطعا اجرای اين طرح دستاوردهای بسيار بزرگ و مثبتی را به همراه خواهد داشت.

رييس‌جمهور اظهار کرد: نقش علما و روحانيون در حاکميت دينی، نقش حاشيه‌ای و فرعی نيست و ما هرچه جلوتر می‌رويم مسووليت‌ها سنگين‌تر و اثرگذارتر می‌شود.

وی با اشاره به اين‌که " جايگاه مسجد، حوزه‌های علميه و عالمان دينی در هدايت جامعه و صيانت از کيان جامعه و حرکت دادن بشر به سمت قله‌های کمال، ممتاز و بی‌بديل است" اظهار کرد: حاکميت دينی با ساير حاکميت‌ها تفاوت مبنايی دارد؛ چراکه در حکومت دينی، فرد فرد انسان‌ها از درون مسوول هستند و بايد در جهت صيانت از احکام الهی مجاهدت کنند.

وی با بيان اين‌که " حکومت دينی از ايمان و قلوب انسان‌ها جدا نيست" ادامه داد: وقتی چنين نگاهی وجود دارد سازماندهی، ارتباطات و هدايت اجتماعی، لحظه‌ای و مستمر می‌شود.

احمدی‌نژاد با اشاره به اين‌که " بشريت در آستانه‌ی ورود به دوران جديدی است" خاطرنشان کرد: در اين دوران مسووليت‌ها و ماموريت‌های ما مضاعف و سنگين‌تر است. در گذشته، بشريت دو دوره را تجربه کرد؛ دوره اول زمانی بود که خودخواهی و سيطره‌طلبی‌ها به نام احکام الهی به بشريت تحميل می‌شد و فضايی ايجاد کرده بودند که در آن به نام دين، همه احکام الهی زير پا گذاشته می‌شد. آن دوران پس از مدتی به پايان رسيد و در دوره‌ بعد از آن نيز هر موضوعی که رنگ الهی و آسمانی داشت مورد هجوم قرار داشتند و اصل دين‌داری و پايبندی به ارزش‌ها، مساله‌ای منفی تلقی می‌شد.

وی افزود: در اين دوره تمام پديده‌ها به ابزار ثروت‌اندوزی و توسعه‌طلبی تبديل شد و جان و عزت، حرمت و حريم عفاف انسان‌ها و نيز حوزه‌ تفکر بشريت، ذليل و خوار شمرده شد؛ به نحوی که در يک قرن بيش از ۱۰۰ ميليون انسان با شعار آزادی و دموکراسی کشته شدند.

وی با بيان اين‌که " دوران جديدی که در پيش است دوران نورانی گرايش ملت‌ها به ارزش‌های الهی می‌باشد" گفت: تحقق اين دوران، وعده‌ الهی است و وعده‌ الهی خدشه‌ناپذير است.

رييس‌جمهور افزود: تمام انبيای الهی، بشريت را برای آماده شدن به تجربه حيات موعود دعوت کرده‌اند و اگر چنين روزی اتفاق نيفتد در حقيقت اصل حقيقت و رسالت پيامبران زير سوال است.

وی با بيان اين‌که " امروز بهترين فرصت برای طرح انديشه‌ اسلام ناب محمدی است" اظهار کرد: بشريت از شرايط کنونی خسته است و هيچ‌کدام از علم‌ها و پرچم‌های مادی برای آن‌ها رنگ و بويی ندارد و در مقابل، ادبيات ساده‌ای که از سوی ملت ايران مطرح می‌شود در معادلات جهانی اثرگذار است.

وی گفت: ريشه‌ مسايل بشريت امروز، غفلت از وجود امام است، ماموريت اصلی شياطين، قطع ارتباط انسان‌ها با امام می‌باشد. از اين رو امروز روزی است که بايد با فرياد بلند، بشريت را به سمت امام حق دعوت کنيم.


Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #2 in 0.014 seconds