کتابخانه حقوق بشر



















شنبه 5 مرداد 1387

فيلم بحث برانگيز کمال تبريزی درباره شهری که جای مردان و زنان درآن عوض می شود، ايلنا


تهران- خبرگزاری کار ايران

کمال تبريزی کار گردان سينمای ايران که از هفته آينده با نمايش فيلم هميشه پای يک زن درميان است به سينما می آيد در اين سال ها قصد ساخت فيلم بحث برانگيزی داشته است که اگرچه ساخت آن به دلايلی امکان پذير نشده ولی برای تبريزی ساخت اين فيلم هنوز منتفی نشده است.


تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 

به گزارش خبرنگار سينمايی ايلنا، خلاصه ای از طرح اوليه اين فيلم چندی پيش در بازار فيلمی در هنگ کنگ که طرح های مختلف به آنجا می آيند مطرح می شود و تهيه کننده های مختلفی درباره آن صحبت می کنند.خيلی ازافراد مختلف می خواهند اسپانسر وتهيه کننده اين فيلم شوند ولی به دلايلی ساخت اين فيلم امکان پذير نمی شود و البته هنوز ساخت اين فيلم منتفی نشده است .
داستان اين فيلم درباره زنی است که از دست همسرش شاکی می شود و احساس می کند که خيلی به او ظلم می شود.يک شب اين زن دعا می کند که مردان زن شوند و از خدا می خواهد که جای مردان وزنان عوض شود جلسه ای تشکيل می شود و فرشته ها تصميم می گيرند به خاطر دعای اين زن از فردا همه خصوصيات زن ها ومردها عوض شود و خيلی فضای جذابی به وجود می آيد. مثلا مردها حامله می شوند و اين وضع باعث می شود که شهر به هم بريزد وهمه مردها بيرون می آيند وزن ها وارد اين شهر می شوند.در پايان اين قصه ُشهر به حالت عقيم وخشکی در می آيد.

دنبالک:
http://news.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/37763

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'فيلم بحث برانگيز کمال تبريزی درباره شهری که جای مردان و زنان درآن عوض می شود، ايلنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2008